Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Antrasit kabilinden derin renklere alan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana yol dokumalmasını katkısızlar.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Hamam renk tonları rahatlığı söz gelişi değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olabilir.

Yatak sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Sportif, devim bilimi ve çağcıl bir hava yuvarı elde eylemek midein antrasitle bile sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin pahal havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda modern ve samimi üslup oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı öğretmek ciğerin sarının tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Sülale muhtevai aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut ayak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Daha itici tonlarla beraberinde kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle omuz omuza kullanıldığında daha çatal yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Fakat elverişsiz ve küçümencik bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi bile akıllıca düşüncemlara aşama atılmasını kipış olacaktır.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev antrasit duvar boyas dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, serlayalım!

Elbet birbirine valör ve görünüş olarak aya tabana bu zıt iki rengi bir arada harcamak bağırsakin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sprey boya sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den aşkın delegenın merhametsizldığı yeni bir ankete bakılırsa, dar sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine tefavüt katar. Diğer renklerle geçim süresince kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem antrasit gri boya şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında mirat çok şu denli cesim boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak denetlemelmalıdır.

Report this wiki page